Yhteisöille

Nyxo auttaa koko työyhteisöäsi nukkumaan ja voimaan paremmin.

Nyxo yrityksille ja yhteisöille

Nyxo for Teams

Riittävä ja laadukas uni on henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja tasapainoisen työelämän avaintekijä. Nyxo for Teamsin avulla koko organisaatiosi voi nauttia Nyxo-univalmennuksen tarjoamista hyödyistä.

Vapauta tiimisi käyttämättömät voimavarat

Tiesitkö että yksin kehittyneemmissä maissa puutteellinen uni ja sen aiheuttama tehokkuusvaje maksaa satoja miljoonia työnantajille ja yhteiskunnalle joka vuosi? Me autamme organisaatiotasi toimimaan sulavammin ja saavuttamaan tehokkuustavoitteensa pitäen samalla työntekijöiden hyvinvoinnin etusijalla.

Ryhmätason unianalytiikkaa

(Tulossa pian.) Autamme löytämään ja vahvistamaan työryhmäsi potentiaalisia kehityskohteita ja olemassa olevia vahvuusalueita tarjoamalla ryhmätason analytiikkaa siitä, miten organisaatiossasi nukutaan. Kaikki tieto on keskiarvoistettu ja anonymisoitu eikä sitä voi yhdistää yksittäisiin työntekijöihin.

Hyvinvoiva työyhteisö ja energinen ilmapiiri

Hyvin levännyt ja terve työntekijä on tyytyväinen ja motivoitunut työyhteisön jäsen ja arvokas voimavara. Hymyilevät kasvot ja virkeä mieli parantavat työssä viihtymistä ja luovat kannustavaa ja energistä ilmapiiriä, jonka hedelmistä nauttii koko yhteisö.

TavallinenLaaja
Henkilökohtainen unenseuranta ja unimetriikka
Käyttöoikeus univalmennusohjelmaan ja materiaaleihin
Nyxo Cloud -palvelu
Ryhmätason unianalytiikka
Nopea ja palveleva tekninen tuki
Yksityinen konsultointi ja jatkotoimien suunnittelu

Ota yhteyttä niin kerromme, mitä Nyxo for Teams voi tarjota juuri teille!

Sovi ilmainen esittely

Lataa sovellus

Lataa sovellus ilmaiseksi ja nuku paremmin jo tänään.

App StoreGoogle Play