Jokaisella ihmisellä on oikeus hyviin yöuniin

Tietoa meistä

Nyxo perustettiin alkuvuodesta 2019 tarkoituksenaan auttaa ihmisiä nukkumaan paremmin ja parantamaan jaksamistaan. Ensimmäinen tuotteemme on Nyxo, sovelluspohjainen univalmennusohjelma, joka auttaa parantamaan erityisesti niitä vuorokausirytmin osa-alueita, joissa kullakin ihmisellä henkilökohtaisesti on eniten parantamisen varaa.

Nyxon juuret ovat syvällä tieteellisessä tutkimuksessa. Yrityksen perusta valettiin Helsingin yliopistossa toteutetussa tieteen kaupallistamisprojektissa.

Ennen Nyxoa yrityksen perustajat ovat toimineet startupien ja yritysten välisen yhteistyön pioneereina Suomessa. Vahvan kokemuspohjan ansiosta Nyxolla on ollut mahdollisuus polkaista liiketoiminta käyntiin Suomen johtavien terveys- ja vakuutuspalveluiden tarjoajien kanssa.

Tieteellinen asiantuntijatiimi

Nyxon juuret ovat syvällä tieteessä ja teemme jatkuvasti yhteistyötä johtavien unitutkijoiden kanssa tarjotaksemme parhaat mahdolliset työkalut unen ja vuorokausirytmin parantamiseen.

Tule meille töihin!

Olemme pieni, mutta jatkuvasti kasvava tiimi. Liittymällä mukaan varhaisessa vaiheessa pääset vaikuttamaan vahvasti siihen, miten rakennamme ja kehitämme tuotteitamme tulevaisuudessa. Jos olet kiinnostunut, ota ihmeessä yhteyttä!